top of page

Aria's aan de Deur is ontstaan tijdens de Coronapandemie, omdat er geen grote concerten gegeven konden worden. Jop besloot concertzalen in te ruilen voor concerten aan de deur, in de tuin of in de woonkamer. Inmiddels hebben er al meer dan 125 concerten plaatsgevonden.

Bij Aria’s aan de Deur kunt u genieten van een verrassingsconcert van ongeveer een half uur. Het repertoire van Jop is zeer uitgebreid; Van Händel tot Hazes.  Er wordt een verrassingsconcert op maat gemaakt dat past bij uw wensen.  U neemt plaats en kunt genieten van een prachtig live concert op een veilige manier!

Aria's aan de Deur is een perfect concert om iemand cadeau te doen: voor een verjaardag, een huwelijk of jubileum. Of zomaar omdat u zelf weer eens wilt genieten van prachtige live muziek. 

Een concert kost 149 euro (incl. BTW). Dit geldt voor regio Haarlem/Kennemerland. Daarbuiten wordt er in overleg wat reiskosten berekend. 

Wilt u dit concert boeken bij u thuis of als verrassing voor een dierbare? Of wilt u meer informatie? Mailt u dan naar info@ariasaandedeur.nl Bij boekingen vermeldt u de datum, tijd en locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

tekst

Een live concert bij u thuis! 

Met dank aan:

Pim van Drunen, 

Hans Goes, 

Ad van Drunen, www.bonbeeld.nl

logo Aria's aan de deur af.jpg

Copyright Jop van Gennip, bariton 

KVK nummer: 71579079

info@ariasaandedeur.nl

Alle rechten voorbehouden

bottom of page