1/2

Bij Aria's aan de Deur, een verrassingsconcert van een half uur, kunt u genieten van bekende klassieke of populaire nummers. Het repertoire van bariton Jop van Gennip is zeer uitgebreid. van Händel tot Hazes. Jop brengt een verrassingsconcert op maat. Mocht u willen overleggen over het repertoire, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De zanger komt met een eigen speaker, waarmee de muziek wordt afgespeeld bij u aan de deur, in uw woonkamer of in de tuin. Waar u maar wilt. Alles uiteraard op een veilige manier. U neemt plaats en kunt genieten van een prachtig live concert!

Aria's aan de Deur is een perfect concert om iemand cadeau te doen. Voor een verjaardag, een huwelijk of jubileum. Of zomaar omdat u weer eens wilt genieten van prachtige live muziek. Jop heeft het in huis en brengt het naar uw huis.

Wilt u dit concert boeken bij u thuis of als verrassing voor een dierbare? Of wilt u meer informatie? Mailt u dan naar info@ariasaandedeur.nl Bij boekingen vermeldt u de datum, tijd en locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

tekst

Een live concert bij u thuis! 

Met dank aan:

Pim van Drunen, 

Hans Goes, 

Ad van Drunen, www.bonbeeld.nl

logo Aria's aan de deur af.jpg

Copyright Jop van Gennip, bariton 

KVK nummer: 71579079

info@ariasaandedeur.nl

Alle rechten voorbehouden